Agnès Schlüter

 Meditatie Yoga Reiki Coaching

NIEUWS!

De yogalessen zijn in het Niet Weten Atelier in Venhuizen nu met een speciale herfst aanbieding:  €10,00 per les tot eind november.

Het Niet Weten Atelier heeft een grote groepsruimte waar minstens 1.5 meter afstand gegarandeerd is tot 20 mensen
Toegankelijke Yoga

Yoga gaat niet om het uitvoeren van de perfecte houding, maar om het ervaren en respecteren van je eigen grenzen. In de positieve ervaring kan er fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel ruimte ontstaan voor verandering. 

 

De yogaoefeningen zijn er op gericht het lichaam krachtiger en soepeler te laten worden met respect voor de grenzen die iedereen heeft. Waar mogelijk worden alternatieve houdingen of oefeningen gegeven. Stoelyoga en zelfs 'muur' yoga is mogelijk als het zitten of liggen op de yogamat niet gaat. Leeftijd is ook niet belangrijk, yoga is voor iedereen. 
De oefeningen zijn maar een deel van wat yoga is. Ze helpen je om bewuster in je leven te gaan staan zodat je in de 'stormen' van het leven op je beide voeten kunt blijven staan.


Wil je meedoen?

Je leert ontspannende en tegelijk kracht opbouwende oefeningen die niet moeilijk, soms uitdagend, maar zeker effectief zijn. Iedere les wordt afgesloten met een korte meditatieve ontspanning en thee toe.


Na de herfstaanbieding gelden in 2021 de volgende tarieven:

Yoga groepsles van 75 minuten: € 16,50

Een strippenkaart van 5 lessen (6 maanden geldig): € 75,00

Een strippenkaart 10 lessen (10 maanden geldig): € 130,00


Aanbieding

Omdat ik blij ben met de mogelijkheid om les te geven in het Niet Weten Atelier in Venhuizen bied ik de lessen op de dinsdagochtenden tot eind november 2020  aan tegen een speciaal tarief: € 10, 00 per les! 


Er is geen les in de schoolvakanties (wel 13 oktober!) en in de maanden augustus en december


Niet Weten Atelier

Lakemanweg 1b Venhuizen

De deur gaat om 9.15 open

Opgeven kan hier