Reiki Meditatie Yoga

Agnès Schlüter

 Nieuws

1 November, na het ingaan van de gewone tijd, de wintertijd, komt er een gevoel van rust over mij. De weg naar binnen wordt vanzelfsprekender als er kaarslicht brandt en de gordijnen de buitenwereld afschermen. November is voor mij ook een feestelijke maand, morgen is het 50 jaar geleden dat ik trouwde met M. Wij gaan dat gepast vieren met onze club.
November is ook de laatste maand van het jaar dat ik les geef. In januari, als alle dennennaalden zijn weggeveegd, de kerstballen zijn opgeborgen en de hyacinten staan te geuren in de vensterbanken zwaait de deur weer open voor nieuwe lessen. Maar voor het zo ver is zijn er nog meditatielessen en Satsang  waar je van harte welkom bent!

6 Oktober, het waait en de zon schijnt! Er ritselen al dorre bladeren door de tuin, heerlijk! 

Het verdiepen waar ik half augustus over schreef is de basis van wat er deze maand staat te gebeuren: 13 oktober vindt de eerste Satsang: Samen Zijn in Waarheid plaats! Ik geef deze avonden waar we met elkaar mediteren en mantra's zingen samen met Claudia Hartendorp in het BewustZijn Centrum CH van Claudia. Als zingen een stap te ver is voor je dan luister je naar de mantra's, voel de harmonie, die door de woorden wordt oproepen, in je resoneren. 

Geef jezelf de tijd, tijd om te wennen en tijd om te groeien in je hoogste potentieel. Aan het eind van de avond is er gelegenheid om vragen te stellen. Voel je welkom!


Augustus:
Over twee weken is het al 1 september, wat is de vakantietijd voorbij gevlogen! 

Ik heb mij deze zomer meer verdiept in mantra's en welke effecten het zingen ervan heeft op de mens.  Uit eigen ervaring weet ik wat het zingen van mantra's kan doen. Oh! De weerstand! Maar later ook de vrede na het overwinnen van die weerstand. Zoals ik in de lessen regelmatig zeg is alles trilling, de hele Kosmos vibreert en werkelijk alles vibreert mee. Nu is het zo dat wij niet altijd in harmonie mee vibreren. Emoties, levensstijl en omgeving kunnen de harmonie verstoren. Wandelen en echt aanwezig zijn in de natuur, mediteren en ook het zingen van mantra's kan de harmonie helpen her​stellen.
Ben je geïnteresseerd? Lees hier meer.